Hobro IK

Hobro IK vs Silkeborg søn 05. 2015 kl. 17:00

Silkeborg
Se Hobro IK v Silkeborg Live

I den danske Superliga skal der også afvikles kampe, mens folk er på påskeferie. Men stik modsat traditionen er det ikke to runder, som skal spilles, men bare en enkelt. Her skal Hobro have besøg af Silkeborg, der på det seneste er begyndt at skovle point ind. De fik bare fire point i hele efteråret, men har allerede doblet det antal i løbet af de første runder i foråret. Det ligner stadigvæk en tur i 1. Division til holdet fra DS Arena, men de kan nemt overhale FC Vestsjælland i kampen om sidstepladsen. Vi tipper: Vi tror, at Hobro vinder på hjemmebane og tipper 2-0.

Læs mere her
Se Kampen live

Find din live stream udbyder

Unibet

Kvalitet:

Unibet levere høj kvalitet til den kræsne seer. Med live streamng fra Unibet kan du følge dine yndlingshold på mobil, tablet eller computer, lige meget hvor du befinder dig. Med en konto hos Unibet går du aldrig galt i byen.

Udvalg:

Unibet streamer en lang række fodboldkampe om ugen. Du kan blandt andet se den spanske La Liga, hvor Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kæmper om at blive spanske mestre og topscorer. Men kan Atlético Madrid og Diego Costa blande sig i den strid? Der er også kampe fra Belgien, Kina, Mexico, VM-kvalifikationen og meget mere.

Pris:

Det er gratis at se fodbold hos Unibet. Det eneste, det kræver, er, at du har penge stående på din Unibet-konto.

Sådan gør du:

Læs vores uddybende vurdering af unibet.dk som udbyderher

og log ind
Vælg Hobro IK - Silkeborg og klik på Unibet TV *Gratis med penge på kontoen
Bet365

Se live stream fodbold hos Unibet

C Sports

:
:
:
:

Besøg 'CSports' og klik på 'Program' i toppen
Klik på den ønskede liga og derefter kamp
Vælg et abonnement og se kampen live
Bet365

Sådan ser du kampen live online med C Sports C Sports

Viaplay

Kvalitet:

Viaplay lever toptunet kvalitet, når det gælder live sport. Her kan du vælge og vrage i mellem masser af fodbold, og du er altid sikker på en lækker indpakning. Desuden får du de danske kommentatorer, som du kender.

Udvalg:

Premier League og champions League, altså de to mest fulgte turneringer i verden. Naturligvis får du også den danske Superliga under huden, og her sendes alle kampe, så du ikke er afhængig af en tv-pakke.

Pris:

For 229 kr. om måneden får du adgang til sport, film og serier fra det store katalog.

Sådan gør du:

Læs vores uddybende vurdering af viaplay.dk som udbyder her

og betal for adgang
Vælg Hobro IK - Silkeborg og se live
Bet365

Se live stream fodbold hos Viaplay