Sponsoreret - Udbydere af Live Stream

Læs om de forskellige udbydere af live stream på det danske marked.

NordicBet icon

Bonus: 100% bonus op till 1.000 kr.

NordicBet

 Hurtig med første odds

  Stærkt spiludbud fra nordiske rækker

  Velfungerende website

NordicBet har været på markedet siden 2002, men har på kort tid formået at etablere sig som en af de bedste bookmakere i Norden.

NordicBet har valgt at specialisere sig på det skandinaviske marked og har primært sine brugere i Danmark, Sverige & Norge.

Produkter og spiludvalg

Fodbold er den primære sportsgren hos Nordicbet. Herer et stort udvalg af spil på de lavere rækker i Norge, Sverige og Danmark, hvilket er ret unikt. De dækker næsten alle lande og flere rækker i hvert enkelt land. Selv de mindre eksponerede ligaer som den islandske, tjekkiske, slovakiske og lign. dækkes. Ellers kan du spille på ishockey, håndbold, basketball, golf, NHL, NBA og NFL, tennis cykling, bandy, snooker, volleyball, motorsportog meget mere.

Motorsport, håndbold, cykling, tennis, floorball, bandy, snooker og volleyball er løbende blevet udvidet og har fået en betydeligt større dækning end for bare få år siden. De store populære amerikanske sportsligaer NBA, NFL, NHL dækkes også.

Livebetting er også en del af NordicBets fokus. Den fejlfrie og meget funktionsdygtige livebetting sektion har et stort udvalg af spilmuligheder. Kampudbuddet kunne dog godt være bedre.

Live Streaming

Hos NordicBet har du mulighed for live stream, hvis du har penge på din konto. Du kan bl.a. streame den danske Superliga og spanske La Liga (bemærk at Superligaen kun kan ses med ikke-dansk IP adresse). Det er ikke kun fodbold, der bliver streamet hos Nordicbet, men også basketball, volleyball, håndbold, tennis, snooker og andet. Der er mulighed for live betting, mens man live streamer.

Odds / Tilbagebetaling

De skandinaviske bookmakere har tradition for at have en høj tilbagebetalingsprocent, og her er ingen undtagelser. Det normale spænd for bookmakere ligger på 89-95 % i tilbagebetaling. Hos de større ligaer på NordicBet får du gennemsnitligt 94 % tilbage. Og helt unikt over 95 % på de amerikanske sportsgrene.

De lavere rækker, hvor usikkerheden er større, er procenten nede omkring de 90. Det skal dog noteres, at dette typisk gælder for alle andre bookmakere også.

Det skal fremhæves, at NordicBet er blandt de hurtigste til at lægge odds op. Dette giver ofte mulighed for at få en ekstra gode odds, da startodds nogle gange kan være lidt skævt i forhold til resten af markedet. Er man hurtig nok bliver man ofte belønnet hos Nordicbet.

Support

Hos NordicBet er der mange forskellige former for support. Du kan kontakte Nordicbet via mail, telefon og live chat. Supporten er ikke Nordicbets stærke side. Der er ingen tidsgaranti på svar fra supportmailen, telefonsupport koster penge for brugeren, eftersom telefonen er placeret i udlandet og både live chatten og telefonen har begrænsede åbningstider. Supporten kan fås på dansk, da der sidder danske, svenske og norske medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Sponsoreret

Sponsoreret

Brugervenlighed

Det har ikke altid været smukt at kigge på siden, men nu er der sket noget nyt. I 2010 fik NordicBet en tiltrængt make over, og nu er der virkelig smæk for skillingen på siden.

Det er nemmere at navigere imellem de forskellige sportsgrene, og så kan du nu sammensætte siden, som du vil. Man kan nemlig vælge sine favorithold eller ligaer, som man kan få adgang til med et enkelt klik.

Endvidere kan man vælge en ”klassisk visning”, hvis der er for meget bling-bling på siden efter ens smag.

Ind- og udbetalingspolitik

Der er mulighed for indbetaling via kreditkort, bankoverførsel, Neteller og Moneybookers hos NordicBet. Det koster dog et betalingsgebyr på 2,25 %, når man bruger kreditkort.

Udbetalingen kan foregå via Neteller, Moneybookers eller alm. bank. For de to førstnævnte gælder det, at man skal have foretaget indbetaling via samme betalingsform. Ved udbetaling inden for en måned via Neteller eller Moneybookers, vil der blive opkrævet et mindre gebyr.

Vores erfaring

Det var nemt at oprette en spillekonto hos NordicBet, via deres hurtige ”Trin1-2-3”. Vi var i gang med at spille i løbet af ingen tid. Vores bonus blev også nemt og automatisk indkasseret, og vi forsøgte os med noget live betting. Den kamp, vi bettedepå, blev vist i god kvalitet, og hele live bettingen / live streaming delen fungerede utroligt godt. Vi forsøgte også at personalisere vores konto ved at vælge en stribe favorithold, og ved ét klik kunne vi se de næste kampe, disse hold skulle spille. Vi ville så hæve pengene igen, hvor vi med hurtig dokumentation kunne få tilsendt vores gevinst. Vi måtte dog betale et gebyr, da vi trak vores penge ud.

Konklusion

Det er tydeligt at NordicBet fornyligt er blevet relanceret. Alting fungerer super fint på siden, og da spiludbud og ‘early-bird’ odds samtidig er kæmpe plusser, er dette en rigtig god bookmaker at bruge. Skal der fremhæves en svaghed hos Nordicbet, må det være deres bonusser. Vi fik ikke indtryk af, at man blev tilbudt diverse bonusser/marketing offers, når man var først var blevet kunde hos Nordicbet. Featuren med at man kan vælge favorithold, der altid skal vises, fungerer rigtig godt og er en stor fordel for længerevarende spillere. Nordicbet er en klart anbefalingsværdigt sportsbook med store ambitioner om at forblive i toppen.

Sponsoreret indhold

Medlem afMedlem af Danske Medier