undefinedbackground

Spørgsmål og Svar | Sports Live Streaming

SeSport.dk giver en nem og hurtig oversigt over, hvor og hvordan du kan se fodbold, tennis og håndbold live på TV på stadion eller online.

Nej. Du skal heller ikke oprette en profil og logge ind.

Alle danske kanaler, så du ikke går glip af en eneste begivenhed. Desuden vises også udelandske kanaler, som er med i de store tv-pakker.

Dagligt.

For at se sport online behøver du bare en internetforbindelse over 0,5 mbit (op/ned).

Typisk har en husstand en internetforbindelse på 20 mbit og helt op til 50 mbit de hurtigste steder.

Tjek din Internet hastighed her.

Der er en del forskellige måder at gøre det på, og det er op til en selv at afgøre, hvad der fungerer bedst. Vi giver dig her det fulde overblik, og så tager du selv beslutningen.

Der findes et væld af streamingsites på nettet, så det er bare at hoppe ombord. Der er dog oftest et lille aber dabei ved at bruge disse sites.

Der er mange reklamer, pop-ups og sproget er ofte et, du ikke kender. Desuden er kvaliteten dårlig, det kniber med forbindelsen, og så er der også god chance for, at du får virus eller anden malware på din computer.

Nogle bookmakere tilbyder sine brugere live streaming. Eneste krav er, at du opretter en konto hos dem, og at du har penge på din konto. Det er nemt at oprette en konto, og det kan I høj grad anbefales at man bruger en bookmaker til at streame sport online.

Du kan eksempelvis se La Liga, Wimbledon, US Open og meget mere hos bet365. Se også de store El Clasico-opgør imellem Real Madrid og Barcelona..

For et fast beløb hver måned kan man se alle de store sportskampe. Viaplay viser Superliga, Champions League, Premier League, APT- og WTA-turneringer, Formel 1 og meget andet. Det gælder også for TV2 Play og andre

Kvaliteten svinger meget, alt efter hvilke side du bruger. De sider, vi linker til, er i den gode ende og tilbyder live streaming i høj kvalitet på både lyd- og billedsiden med gode kommentatorer.

Nogle bookmakere tilbyder live streaming af sport hos dem. Til gengæld for den service beder bookmakerne dig om at åbne en konto hos dem og indsætte penge.

Nej - vi linker kun til sider, som vi mener leverer en god service/oplevelse.

Ja, da det hele kører via webbrowseren virker det også med Apple/MAC.

Alle steder, hvor der er sport live.

Hvis der er en speciel event, du gerne vil se live på stadion, så kontakt os på [email protected], og så ser vi, om der kan arrangeres en tur.

Ja, du kan komme afsted og opleve alle de store sportsbegivenheder:

  • Formel 1
  • Tennis, eks. Wimbledon
  • De store I USA (NFL, NHL og NBA)
  • OL, VM, EM... og meget mere.

Kontakt os på [email protected] for mere info.