Se masser af sport online!

Du behøver slet ikke dit tv for at se sport. Vi giver dig det perfekte overblik, når det gælder sport online. Stream løs på computer, tablet eller smartphone.

  • Livestream fodboldFodbold
  • ico-tennis Tennis
  • Livestream håndboldHåndbold
Tid Kamp Liga Kanal
21. marts
20:45 Makedonien v Letland EM Voo
20:45 Belgien v Rusland EM Voo
22. marts
01:00 USA v Ecuador Venskabskampe Bet365
12:00 Sierra Leone v Etiopien Africa Cup of Nations Bet365
14:00 Malawi v Marokko Africa Cup of Nations Bet365
Vis flere dage frem
Tid Kamp Liga Kanal
13:50 Arthur de Greef v Yannick Maden Lille Challenger Bet365
16:00 Tobias Kamke v Johan Sebastien Tatlot Lille Challenger Bet365
16:00 Kaia Kanepi v Alison Riske Miami WTA Bet365
16:00 Sachia Vickery v Yanina Wickmayer Miami WTA Bet365
16:00 Xinyu Wang v Misaki Doi Miami WTA Bet365
Vis flere dage frem
Tid Kamp Liga Kanal
21. marts
20:45 Chambery Savoie v Paris Handball Frankrig 1. Division Bet365
22. marts
19:00 UHK Krems v SG INSIGNIS Westwien Østrig HLA Bet365
23. marts
17:00 HCM Constanta v Team Tvis Holstebro EHF-Cup Bet365
17:30 HC Motor-ZNTU-ZAS v Vive Kielce Champions League Bet365
18:00 HC Meshkov Brest v SG Flensburg-Handewitt Champions League Bet365
Vis flere dage frem

Der er altid sport online

Hvad enten du er til fodbold, tennis, håndbold eller andet, så er der masser af sport at følge, når du streamer. Du får en verden af sport på din foretrukne skærm!

football

Hvis du elsker fodbold, så meget som os, så vil du ikke gå glip af et eneste sekund af kampene med dine yndlingshold. Før i tiden skulle du være klinet til et tv for at se kampene. Men nu har du den helt store frihed, da du kan følge kampene online på computer, tablet eller smartphone. På den måde er du ikke bundet af et sted, men kan følge dine hold overalt i verden. Du opretter en konto hos din udbyder, logger ind, og så kan du vælge lige, hvad du vil se. Nemt, smart og hurtigt!

tennis-big

Der findes intet bedre end den perfekte serv, returnering eller volley ved nettet. Alt dette og mange flere frekvenser kan du følge når du live streamer tennis fra den absolutte verdensklasse. Følg de tætte opgør mellem verdensetteren Novak Djokovic, gruskongen Rafael Nadal, legenden Roger Federer, tennisdroningen Serena Williams, den russiske bomber Maria Sharapova og mange flere. Det eneste du behøver er, at oprette en bruger hos en af de mange tennis leverandører og så er du klar til, at se tennis 24/7.

handball-big

Er du også bidt af en gal håndbold, så har du alletiders mulighed for at følge din yndlingssport online. Med streaming på din tablet, computer eller smartphone kan du altid følge spillet med den lille klistrede bold. Der er masser af danskere i den stærke tyske 1. Bundesliga, og både FC Barcelona og PSG Håndbold i Paris er repræsenteret med rød-hvide knægte. Følg også den hjemlige liga hos både herrer og damer samt de prestigefyldte europæiske turneringer og slutrunder. Lav en konto hos din udbyder, log ind og vær klar til indspil til stregen, lobs og skud direkte i krydset online.

Medlem afMedlem af Danske Medier