Se masser af sport online!

Du behøver slet ikke dit tv for at se sport. Vi giver dig det perfekte overblik, når det gælder sport online. Stream løs på computer, tablet eller smartphone.

TidKampLigaKanal
2. august
19:00SønderjyskE Elitesport V FC NordsjællandSuperligaen
19:00AIK V HalmstadAllsvenskan
19:00IFK Göteborg V IFK NorrkopingAllsvenskan
19:00Sirius V ÖrebroAllsvenskan
6. august
18:30Hvidovre V Fremad AmagerNordicBet Ligaen
18:30Silkeborg V Viborg FFSuperligaen
19:00AC Horsens V FC HelsingørNordicBet Ligaen
20:30FC Midtjylland V Vejle BoldklubSuperligaen
20:45Bournemouth V West Bromwich AlbionEngland Championship
21:15Sporting CP V VizelaPortugal Liga ZON Sagres
7. august
16:00Blackburn V SwanseaEngland Championship
21:00Sheffield U. V BirminghamEngland Championship
8. august
14:00Randers FC V SønderjyskE ElitesportSuperligaen
14:30Fulham V MiddlesbroughEngland Championship
16:00FC København V Brøndby IFSuperligaen
17:30Coventry V Nottingham F.England Championship
18:00AaB V AGFSuperligaen
9. august
19:00FC Nordsjælland V OBSuperligaen
10. august
20:00FC Midtjylland V PSV EindhovenChampions League

Der er altid sport online

Hvad enten du er til fodbold, tennis, håndbold eller andet, så er der masser af sport at følge, når du streamer. Du får en verden af sport på din foretrukne skærm!

Fodbold online til hver en tid

Hvis du elsker fodbold, så meget som os, så vil du ikke gå glip af et eneste sekund af kampene med dine yndlingshold. Før i tiden skulle du være klinet til et tv for at se kampene. Men nu har du den helt store frihed, da du kan følge kampene online på computer, tablet eller smartphone. På den måde er du ikke bundet af et sted, men kan følge dine hold overalt i verden. Du opretter en konto hos din udbyder, logger ind, og så kan du vælge lige, hvad du vil se. Nemt, smart og hurtigt!

Se tennis på din tablet, computer eller smartphone

Der findes intet bedre end den perfekte serv, returnering eller volley ved nettet. Alt dette og mange flere frekvenser kan du følge når du live streamer tennis fra den absolutte verdensklasse. Følg de tætte opgør mellem verdensetteren Novak Djokovic, gruskongen Rafael Nadal, legenden Roger Federer, tennisdroningen Serena Williams, den russiske bomber Maria Sharapova og mange flere. Det eneste du behøver er, at oprette en bruger hos en af de mange tennis leverandører og så er du klar til, at se tennis 24/7.

Stream handball whenever you want

Er du også bidt af en gal håndbold, så har du alletiders mulighed for at følge din yndlingssport online. Med streaming på din tablet, computer eller smartphone kan du altid følge spillet med den lille klistrede bold. Der er masser af danskere i den stærke tyske 1. Bundesliga, og både FC Barcelona og PSG Håndbold i Paris er repræsenteret med rød-hvide knægte. Følg også den hjemlige liga hos både herrer og damer samt de prestigefyldte europæiske turneringer og slutrunder. Lav en konto hos din udbyder, log ind og vær klar til indspil til stregen, lobs og skud direkte i krydset online.