Sponsoreret - Udbydere af Live Stream

Læs om de forskellige udbydere af live stream på det danske marked.

bet365

bet365

  • Bedst til live betting
  • Stor velkomstbonus
  • Meget brugervenlig
Gå til bet365

bet365.dk blev etableret helt tilbage i 1974, og er i dag en af verdens førende sportsbooks.

Bookmakeren fra Stoke har over 1000 ansatte og millioner af kunder fordelt på mere end 140 nationer. Hver uge modtager bet365 over en halv million bet. Dermed er bet365 altså et sikkert valg, hvis du vil have en bookmaker, der har styr på tingene. Her er der mulighed for masser af livebetting på et brugervenligt site, som er skræddersyet til dine behov.


Produkter og spiludvalg 

Specialspil er det helt store hos bet365. Næsten alle kampe og ligaer har et hav af spilmuligheder – selv de store amerikanske ligaer som NFL, NHL, MLB og NBA. Der er altid mulighed for 1. scoring, halvleg/fuldtid, handicap (også asian), over/under, enkelte spillerpræstationer, og for tennis kan man også spille sætspil.

Handicapspil er et område hvor bet365, med succes, har forsøgt at markere sig. I tilfælde af man har oddset ”forkert” eller fortryder sit odds, har man mulighed for at justere sit handicap undervejs.

Live betting er stort hos bet365. Udvalget er enormt og dækker ikke kun fodbold, men også skisport, curling, basketball, golf, trav, håndbold m.m. Livespil konsollen er fejlfri og i lækkert design. Udover det har bet365 formået at skabe god brugervenlighed med et super overblik for brugeren.

Live streaming 

bet365 har et af markedets bedste udbud af live streaming. Et hav af fodbold- og tenniskampe bliver streamet, og du får også badminton, volleyball, håndbold, basketball og et væld af andre sportsgrene. Du kan bl.a. se det drabelige El Clásico i mellem FC Barcelona og Real Madrid, Australian Open og meget mere.

Odds / Tilbagebetaling

bet365 er en af de bookmakere, der er tidligst ude med odds på markedet. Modsat andre bookmakere er det meget ofte disse odds, der holder til kampstart uden større reguleringer. Det viser noget om niveauet hos oddssætterne hos bet365, som altid er i topklasse.

Der er en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 93,7 %, hvilket er højt sammenlignet med resten af markedet. Bemærk, at de mindre ligaer har tilbagebetaling nede omkring 90 %, mens de store europæiske ligger på ca. 93 %. Det er asian handicap og over/under, der trækker gennemsnittet op med 96-97 %. Det siges da også, at de kloge spillere putter deres penge på asian handicap bets.

Support 

Supporten hos bet365 er helt i top, hvad enten det gælder telefon, mail eller live chat. Det hele er på dansk, og servicen er i høj kvalitet. Den danske support har siden 2010 været tilgængelig 24/7, og de gange, vi snakkede med bet365, fungerede alt super.

Telefon til bet365 kundesupport: +800 12 365 365

Sponsoreret

Sponsoreret

Brugervenlighed 

bet365 har for nyligt lanceret en ny version af deres websiteog har med deres nye topmoderne side formået at holde sig ajour. Siden er overskuelig og meget brugervenlig. Små ting ville dog være gode at rette: De har fjernet det gamle søgefelt, der gjorde det nemt og hurtigt at finde en specifik kamp, og de har fjernet muligheden for en alm. Ctrl+F søgning også.

Til gengæld er deres nye statistiksektion meget detaljeret og brugbar. Det kræver ikke login at bruge statistikmodulet.

Ind- og udbetalingspolitik

Der kan indbetales med kredit- og betalingskort i form af VISA, Mastercard og VISA Electron. Udover dette kan der benyttes Neteller eller Moneybookers. Udbetalingen skal foregå med samme betalingsform som indbetalingen.

Ind- og udbetalinger er gebyrfrie. Bemærk dog, at efter første udbetaling inden for 28 dage vil der blive pålagt et gebyr på £12, som svarer til lidt over 100 kr.

Vores erfaring 

For selv at kunne bedømme denne bookmaker, signede vi op for at spille. Et meget simpelt vindue poppede op, hvor vi på et minuts tid kunne indtaste vores oplysninger. bet365 sendte herefter en bekræftelsesmail til vores email. Efter at have oprettet vores konto, testede vi live stream sektionen, som til fulde levede op til vores forventninger. God billedkvalitet og mulighed for at livebette mens man ser kampene. Udbetaling gik let og smertefrit igennem, men eftersom vi ikke cashede hele gevinsten ud på én gang, måtte vi vente 28 dage for at undgå det ekstrem høje gebyr, man bliver pålagt, hvis man laver flere udbetalinger indenfor en måned.

Konklusion 

Spiller man ikke kun på de store ligaer, men søger et bredt spillemarked samt masser af specialspil, så er bet365 en super bookmaker. Med den store bonus, høje odds på specialspil og asian handicap og godt in-play betting er denne bookmaker svær at toppe. Når de herudover er en af de førende bookmakerei forhold til udbud på live streaming, er det svært at se, hvordan man kan gå uden om bet365 som en fast del af ens bookmaker portefølje. bet365 er også god for de helt nye brugere, som skal spille første gang. Supporten kan guide en igennem de problemer, man nu måtte få.

Sponsoreret indhold | Denne anmeldelse repræsenterer udelukkende skribentens egen mening