Sponsoreret - Udbydere af Live Stream

Læs om de forskellige udbydere af live stream på det danske marked.

tv2 play

tv2 play

  • God brugervenlighed
  • Tilgængelig på mobilen
  • Koster fra 179 kr/mdr.
Gå til tv2 play

Udvalget 

TV 2 PLAY er dybest set TV 2 bare på nettet. Du kan købe dig adgang på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der er ens behov.

På sitet kan de se alt den sport, som kanalen normalt viser på TV. Det er dog helt klart på håndbold og cykling, at de er stærkest, ligesom man også kan se fodboldlandsholdet i aktion.

I kataloget ligger der også en delnørderi i form af dokumentarfilm, men så skal man enten købe et fuldt abonnement eller nøjes med at købe adgang til deres On Demand-tjeneste.

Live streaming 

Det fungerer i helt samme kvalitet som på dit TV. Og så findes TV 2 PLAY som app, så du streame din ynglings sport både på din telefon og tablet.

Support 

Man kan kontakte deres support på følgende måder:

Telefonisk på Hverdage 08.00 - 21.00 og på weekend og helligdage 12.00 - 15.00. Nummeret er 89881212.

Livechat er en mulighed på hverdage mellem 9-16, og den bliver besvaret med det samme.

Eller man kan sende em mail. Dette gøres via et link på hjemmesiden.

Mange spørgsmål kan i øvrigt besvares i den eksisterende vidensbase, der også har en søgefunktion, så du nemt kan navigere rundt.

Sponsoreret

Sponsoreret

Brugervenlighed 

Der er ikke så meget at rafle om. Sitet er let at finde rundt på også for folk, som ikke bruger hele dagen foran en skærm.

Vores erfaring 

Oplevelsen med TV 2 PLAY er generelt helt fin. Der er ikke de store problemer med hverken live stream eller deres On Demand, og det er fint, at man kan holde sig til den rene streaming tjeneste, hvis man vil det. Da vi kontaktede deres support, kom der også svar med det samme.

Konklusion 

Vi er positive overfor TV 2 PLAY. Det de gør, gør de godt, men man kunne ønske sig et bredere udvalg. Det er tydeligt at mærke, at de ikke har den samme pengetank i ryggen som flere af konkurrenterne.

Sponsoreret indhold