Sponsoreret - Udbydere af Live Stream

Læs om de forskellige udbydere af live stream på det danske marked.

viaplay.dk

viaplay.dk

  • Se Champions League online
  • Adgang til en masse serier
  • HD-kvalitet
Gå til viaplay.dk

Udvalget 

Hos Viaplayfår du lidt af det hele. Du kan se alle deres egne programmer, ligesom de også har et udemærket udvalg af film og serier, og så kan du se sport i stor stil. Som lidt ekstra kan du gennem Viaplay leje nye filmudgivelser, som ikke er at finde i kataloget.

Live streaming 

Det er her, at Viaplay udmærker sig for alvor. Viasat har blandt andet rettighederne til at vise Champions League, Formel 1 og ikke mindst NHL og det kan alt sammen streames på nettet. Men hos Viaplay kan du også lade dig underholde af mere nicheprægede sportsgrene som eksempelvis dart, Nascar, atletik og speedway. Der er rigeligt at tage fat på, så det er bare at slå sig løs.

Support 

Man kan kontakte Viaplays kundesupport på flere måder. Enten ved at ringe til dem på tlf: 77 331 301 i tidsrummet mellem klokken 9-20 på hverdage og 12-18 i weekenden. Eller du kan skrive til dem på [email protected]. Der udover er der mulighed for at skrive til dem gennem deres supportforum eller Facebook.

Ved store begivenheder holder de ofte supporten åben uden for normal åbningstid.

Sponsoreret

Sponsoreret

Brugervenlighed 

Det er nemt at bruge Viaplay. Alt der delt ind i kategorier om lige at finde. Så er det bare at dobbeltklikke på, hvad man gerne vil se, og så er man i gang. Kvaliteten er der heller ikke noget at klage over, det kører. Under kategorien sport er dagens udvalg listet op, lige til at gå til.

Vores erfaring 

Vi har ikke haft de store problemer. Live stream kører, det er nemt at bruge. De skifter fint i indholdet, så der altid er noget, man kan underholde sig med. Dog kunne vi godt tænke os, at de havde en livechat. Skal man have svar hurtigt, er det nødvendigt at ringe. De andre muligheder kan tage noget tid før, der kommer respons.

Konklusion 

Generelt er vi glade for Viaplay. Det er helt klart på sporten, at de er bedst, men her har de også nogle af de helt tunge rettigheder. Eneste minus er, at man kun kan bruge abonnementet på fem enheder, hvilket er noget, som kan give problemer. Skal man skifte enhed kræver det, at man ringer til kundeservice.

Sponsoreret indhold